INGREDIENTS FOR 1 SERVING:
- 1/2 parsley
- 10 baby carrots
- 1 celery stick
- 1/2 apple
- 1/2 cup spinach
- 1 chicken thigh boiled (or any other part)
- pink salt & fresh ground pepper
- 1 tbsp vegenaise
- 1 tbsp yellow mustard
Grate the carrots, the parsley and the apple.
Chop the celery and the chicken in small pieces.
Combine the vegenaise with the mustard.
Place the spinach on a plate.
Combine all the ingredients, season with pink salt & fresh ground pepper and the vegenaise-mustard.
Place the chicken salad over the spinach.
ENJOY!
***********************************************************************
INGREDIENTE PENTRU O PORTIE:
- 1/2 măr
- 1 mână de spanac
- 1/2 cană bucăti de pui fiert (eu am folosit pulpă superioară)
- 1 păstârnac
- tulpină de țelină verde
- 5 morcovi
- sare roz & piper proaspăt măcinat
- 1/2 lg maioneză & 1/2 lg muștar
Mărul, morcovii și păstârnacul se dau prin răzătoare.
Tulpina de țelină și puiul se taie în bucăți mici-mici.
Amestecați maioneza cu muștarul.
Aranjați spanacul pe o farfurie.
Combinați toate ingredientele într-un bol.
Condimentați cu sare și piper și amestecați totul cu mixul de maio și muștar.
Aranjați salata peste frunzele de spananac.
SĂ AVEȚI POFTĂ!