Roasted Chickpeas * Naut Copt

 

 

roasted chickpeas

 

INGREDIENTS:

1 can chickpeas washed and drained (and dried between paper towels)

1 tbsp olive oil

sea salt & fresh ground pepper

 

HOW TO MAKE ROASTED CHICKPEAS:

Wash, drain and dry the chickpeas.

Put the chickpeas in bowl, season with salt and pepper and coat with olive oil.

Spread the chickpeas on a parchment paper and bake them at 350F for 20 minutes. Elevate the heat at 425F and roast the chickpeas for another 20 minutes (or less if you don’t want them too crispy).

You can spice them up with chili peppers/powder and cayenne pepper (before roasting).

 

ENJOY!

 

****************************************************************************************************************

 

chickpeas light roast

 

 

INGREDIENTE:

1 cutie năut spălat și uscat 

1 lingură ulei de măsline

sare de mare & piper 

Spală și usucă năutul.

Pune năutul uscat într-un bol, condimentează-l cu sare și piper. Adaugă uleiul de măsline și amestecă bine.

Împrăștie năutul pe o hârtie de copt și coace-l la 180C pentru 20 de minute. După 20 de minute, ridică temperatura la 220F și coace-le încă 20 de minute.

That’s it! Dacă îți plac snack-urile mai condimentate…adaugă piper cayenne și pudră de chili!

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s